SEGRE

Amenaça de mort dos joves i s'atrinxera en un cotxe a Binèfar

La Guàrdia Civil va detenir tres homes per agredir una menor.

La Guàrdia Civil va detenir tres homes per agredir una menor.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Binèfar van reduir dimarts un jove de 27 anys que es van atrinxerar dins del seu cotxe al bell mig de la plaça d’Espanya, que és per als vianants, després d’haver protagonitzat durant dos dies diversos aldarulls i d’amenaçar de mort dos excompanys d’institut a les xarxes socials i que acusa d’haver-li fet bullying fa una dècada, segons va informar Heraldo de Aragón.

L’home va començar, amb el vehicle al mig de la plaça, a fer sonar el clàxon. Els agents li van demanar que parés i que se n’anés però no els va fer cas. Finalment, els policies van trencar una de les llunes per treure’l del vehicle i immobilitzar-lo. L’individu estava molt alterat i va ser atès pels serveis sanitaris, que el van traslladar a un hospital d’Osca, on va quedar ingressat.

Per la seua part, la Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació. L’home va publicar en els últims dies diversos missatges a les xarxes socials en els quals relata el suposat cas d’assetjament escolar que va patir quan anava a l’institut i que li haurien causat una greu depressió.

tracking