SEGRE

MUNICIPIS BANDA AMPLA

Un poble de Lleida deixa de pagar el rebut d'internet pel mal servei

Acte de protesta de l'alcalde, Pere Puiggròs, per defensar els interessos dels veïns || Pels continus talls i fallades en la connexió i desatenció de la companyia

Imatge d’arxiu d’Artesa de Lleida.

Imatge d’arxiu d’Artesa de Lleida.AJUNTAMENT ARTESA DE LLEIDA

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament d’Artesa de Lleida ha deixat de pagar els rebuts d’internet i telefonia mòbil a la companyia Movistar per les “deficiències del servei” que reben els veïns, pels continus talls en la connexió a través de fibra òptica. L’alcalde, Pere Puiggròs, va explicar que és “una mesura de pressió i d’un acte de rebel·lia” contra les grans operadores, que “cobren el que volen i no ofereixen el servei que paguem els ciutadans”.

L’alcalde vol així “defensar els drets dels veïns”, la qual cosa ha presentat una declaració de disconformitat pel servei que presta la companyia. Va assegurar que hi ha talls continus d’internet de tres o quatre dies seguits, no hi ha senyal per veure la televisió i que la falta de connexió a internet afecta els comerços i serveis. “N’estem una mica farts, ens sentim desatesos i aïllats, però ens continuen cobrant igual”, va dir.

Puiggròs va explicar que fa deu dies va donar l’ordre al secretari municipal de deixar de pagar els rebuts a Movistar d’equipaments públics com la seu consistorial, el teatre, l’escola de música o el centre mèdic local. Va assegurar que de moment no els han tallat el servei i espera que “algú de la companyia doni la cara i ens pregunti què passa”. Fa un any Movistar va desplegar la fibra òptica i els van donar un telèfon de contacte per a emergències “en el qual mai no responen o ens diuen que no consta cap avaria”, va dir. És una situació que també es dona al municipi de Puigverd de Lleida, que ha iniciat una recollida de firmes per protestar.

Puigverd de Lleida també es queixa i recull firmes El municipi de Puig-verd de Lleida també pateix repetidament els talls en la banda ampla i es queda sense telefonia mòbil. Una cosa que segons l’alcaldessa, Sandra Barberà, “és insostenible i ocasiona molts problemes als veïns”. “El servei no és bo i no ens atenen”, va recalcar. El consistori continua pagant les factures malgrat que ha iniciat una recollida de firmes que, conjuntament amb les d’Artesa de Lleida, presentaran a la companyia i a les administracions per obtenir una solució definitiva a les carències del servei.

tracking