SEGRE

COMUNICACIóN

Baixa el consum de televisió i augmenta el d'internet fins a 3 hores diàries

També puja el nombre d’internautes

Baixa el consum de televisió i augmenta el d'internet fins a 3 hores diàries

Baixa el consum de televisió i augmenta el d'internet fins a 3 hores diàriesEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consum televisiu ha descendit el 2018 ja que s’ha situat en 234 minuts per persona i dia, sis minuts menys que el 2017, mentre que el temps que cada espanyol dedica a internet s’ha incrementat en més de mitja hora fins assolir les tres de mitjana per cada jornada.

Aquestes són algunes de les conclusions que Barlovento Comunicación fa en l’avenç de la seua "Anàlisi televisiva 2018" (el definitiu es coneixerà al gener), a partir de les dades de Kantar Media.

En l’anàlisi es precisa que el consum mitjana diari de televisió decreix fins els 234 minuts per persona i dia, si tenim en compte el consum tradicional, però també els conceptes d’"en de diferit" (continguts televisius vistos durant els 7 dies següents de l’emissió original) i "convidats" (espectadors no residents a la llar del visionament).

El nombre de persones que diàriament contacten amb la televisió el 2018, tant en el concepte de televisió en obert o gratuït o bé en la modalitat de pagament, s’eleva a 31,4 milions d’espectadors -l’audiència acumulada més baixa de la història- quan l’any anterior la mitjana diària registrava 32.3 milions.

Mentrestant, els internautes han pujat aquest any, igual com el temps dedicat a la xarxa. Els usuaris registrats per l’empresa Comscore el mes de novembre passat van ser 32.121.000, unes 175.000 persones més que en el mateix mes de 2017, i el temps mitjà de navegació va ser de 180 minuts, 36 més que en el període anterior.

tracking