SEGRE

CINE FESTIVALS

Les dones lideren el jurat del Som Cinema

Coral Cruz (‘Pa Negre’), Laura Jou (‘Lo imposible’) i Pere Aumedes, jutges de la secció oficial || Del 22 al 27 d’octubre

La cineasta Laura Jou forma part del jurat de la secció oficial.

La cineasta Laura Jou forma part del jurat de la secció oficial.SOM CINEMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jurat de la X edició del Som Cinema, que se celebrarà del 22 al 27 d’octubre a Lleida, tindrà accent femení. Dels 9 integrants del jurat, 7 són dones. La guionista Coral Cruz, script editor de Pa Negre –premi Goya i Gaudí a la Millor Pel·lícula el 2010– i coautora d’Incerta Glòria; la cineasta Laura Jou, directora de La vida sense la Sara Amat i coach d’intèrprets menors d’edat a Biutiful, Lo imposible o Un monstre em ve a veure; i el gerent del Circuit Urgellenc, el lleidatà Pere Aumedes, membre d’honor de l’Acadèmia del Cinema Català, conformen el jurat de les seccions oficials de curtmetratges i llargmetratges de ficció.

En el cas de les seccions de curtmetratges i llargs documentals, el jurat està compost pel cineasta i director de l’Escola Catalana de Cinema i Televisió (Eccit), David Casals-Roma, la doctora en Periodisme Lourdes Ballarín; i la periodista Clara Barbal. Respecte al jurat del concurs de curtmetratges d’escolars Som Secundària, les integrants seran tres professionals graduades en Comunicació i Periodisme Audiovisual a la UdL: Jeny Montagut, Laura Grau i Anna Pifarré.

El Som Cinema és un festival que dóna suport i dóna visibilitat al talent emergent del cine català. Per això mateix, el certamen combina dins dels membres del jurat joventut i experiència a parts iguals.

tracking