SEGRE

ECONOMIA

Seat suspèn la producció a Martorell per la Marxa per la Llibertat i deixarà de fabricar 3.500 cotxes

Preveu recuperar aquest volum d’aquí a finals d’any

Són els encarregats de posar a la contraporta dels cotxes els noms dels SEAT Ibiza i Arona al seu pas per la línia sense aturar el procés.

La planta de Seat a Martorell instal·la dos robots col·laboratius per a l'Ibiza i Arona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La planta de Seat a Martorell ha suspès els torns de producció des de la tarda d’aquest dijous fins divendres a la nit a causa dels problemes de mobilitat derivats de 'Les Marxes per la Llibertat', ja que les columnes de Tàrrega i Tarragona passen per aquest municipi, i com a conseqüència deixarà de fabricar 3.500 vehicles.

Fonts de Seat han explicat a Europa Press que el torn del matí d’aquest dijous ha començat amb normalitat, si bé han decidit dur a terme aquesta mesura per evitar "riscos de mobilitat". "Com a companyia tenim la responsabilitat d’evitar que els nostres treballadors es quedin bloquejats entre el seu domicili i el centre de treball", han afirmat.

A més, els sindicats Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC) han convocat una vaga general a Catalunya per a aquest divendres.

En concret, en els torns de producció de Seat treballen al voltant d’uns 7.000 professionals, dels quals 2.900 ocupats treballen en el torn de matí, 2.300 en el de tarda i 1.600 en el torn de nit, que actualment opera amb una línia.

tracking