Els locals vencen al remuntar davant el cuer

A la imatge s’observa com un jugador del Rialp (samarreta groga i negra) intercepta una passada.

El Tornabous va vèncer el Rialp en un partit en què van destacar els errors defensius dels visitants per explicar el resultat final. El partit va començar amb sorpresa, ja que Hurtado va avançar el Rialp al minut 19. Uns minuts més tard, Binefa primer i Saiz després remuntaven i posaven el 2-1 abans del descans. A la segona meitat, Zamora va posar el tercer en el minut 60. El visitant Escolà va reaccionar en el 74, però va servir de molt poc. El Tornabous va moure la banqueta, una cosa que el Rialp no va poder fer, i amb els seus jugadors més frescos va poder completar el 5-2 final per mitjà de Rovira, al minut 85, i Balasch, al 90.