SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Els Tres Tossals guanya atletes

En la segona edició de la prova, la participació va ser de 750 corredors, 300 més que l’any passat || Els germans Carulla, Ramon i Rosamari, van vèncer en la distància llarga

Un moment de la cursa Els Tres Tossals, que es va celebrar a Alcoletge.

Un moment de la cursa Els Tres Tossals, que es va celebrar a Alcoletge.ITER5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La carrera Els Tres Tossals d’Alcoletge va batre, en la segona edició, el rècord de participació, amb un total de 750 inscrits, distribuïts entre les seues tres modalitats: carrera de 10 quilòmetres, carrera de 5,5 i caminada popular, també de 5,5. Aquesta xifra representa 300 corredors més que en l’edició anterior. La prova forma part del calendari de la Lliga Ponent Eurosomni.

En la distància llarga, de 10 quilòmetres, els germans Carulla, Ramon i Rosamari, van aconseguir la victòria. En categoria masculina, Carulla, de La Guineu, es va imposar amb un temps de 35:55, seguit d’Álex Salinas, de l’Aitona (36:41), i Cristian Català, independent (36:56).

En dones, Rosamari Carulla, de La Guineu i vigent campiona, a més de líder de la Lliga Ponent Eurosomni, va ser la més ràpida, amb un crono de 40:17, al davant de Mireia Sosa, del Xafatolls (40:34), i d’Elisa Lladós, del Clos Pons Thai Runners (45:13).

En distància curta, el guanyador en categoria masculina va ser Ahmed Hfairi, del Lleida UA, amb un crono de 19:50. Al darrere van travessar la meta Sergi Nunes, del Runners Balaguer (20:00), i Martí Sabater, del Logiesport-Tallers Enric (20:06).

En dones, la victòria va ser per a Núria Codina, del Pedala.cat, amb un temps de 25:36, seguida de Montse Sanmartín, del The Spartanners, i Natàlia Bernat, del Runners Balaguer, les dos amb un temps de 26:34.

Un moment de la cursa Els Tres Tossals, que es va celebrar a Alcoletge.

Un moment de la cursa Els Tres Tossals, que es va celebrar a Alcoletge.ITER5

tracking