El Puigvertenc i el Ponts ho deixen tot per decidir al partit de tornada

Els locals van empatar a la segona meitat

El Puigvertenc es va acomiadar del jugador Comenge, que penja les botes després de més de 10 anys.SEGRE

Puigvertenc i Ponts no van aconseguir passar de l’empat al partit d’anada del Trofeu Pepito Esteve disputat a Puigvert, de manera que ho van deixar tot per decidir al partit de tornada que es disputarà el cap de setmana que ve a Ponts. El duel va començar amb una primera part molt disputada, amb un Ponts que jugava molt bé a la contra i un Puigvertenc que intentava arribar a l’àrea rival amb el seu estil de joc habitual. El Ponts va ser el primer a emportar-se el premi i aconseguir avançar-se en el marcador. Una mala sortida del porter local va permetre al jugador del Ponts, Gil, tocar la pilota per enviar-la al fons de la porteria i posar el 0-1 en el marcador. Després del primer gol, el xoc va mantenir la igualada, però els contraatacs del Ponts van ser més efectius que el joc del Puigvertenc i en una d’aquestes contres va arribar el segon per al Ponts al 32. Abans del descans, el Puigvertenc va aconseguir retallar distàncies des del punt de penal per encarar els vestidors 1-2. A la represa, el Puigvertenc va prendre el control del duel i tan sols la falta de punteria i la traça del porter visitant van impedir la remuntada d’un Puigvertenc que, amb tot, va aconseguir empatar per arribar a la tornada amb opcions. Amb aquest partit, el Puigvertenc va tancar la temporada a casa dient adéu a Julián Comenge després de més de deu temporades a l’equip.