SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça reestructura l''staff'

El club vol fer canvis a l’estructura del futbol base després del fracàs del filial i Bakero seria un dels sacrificats || El secretari tècnic, Robert Fernández, també deixarà el club

La selecció argentina, amb Leo Messi al capdavant, prepara el Mundial a les instal·lacions del Barça.

La selecció argentina, amb Leo Messi al capdavant, prepara el Mundial a les instal·lacions del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El descens del Barcelona B a la Segona divisió B i el fet que no surten jugadors del planter capaços d’assentar-se al primer equip, ha portat la directiva del FC Barcelona a plantejar-se canvis a l’organigrama tècnic que s’ocupa de la base. És evident que hi ha un problema, perquè l’equip Juvenil ha guanyat la Champions i, tanmateix, el Barça B ha tornat a tirar aquesta temporada de jugadors fitxats. El club li hauria plantejat al mànager de futbol, Josep Segura, un canvi en l’estructura del futbol formatiu.

La idea és desfer l’actual separació que hi ha en el futbol formatiu entre els equips professionals, Barcelona B i Juvenil, que van a càrrec de José Mari Bakero i Guillermo Amor i les categories inferiors, que coordina Jordi Roura. L’home fort de la nova estructura seria Álex García, actual analista del primer equip i que ha tingut diferents responsabilitats al club. Bakero seria el principal damnificat i podria sortir. La resposta es coneixerà la setmana que ve.

També té un peu i mig fora del club el secretari tècnic, Robert Fernández, que fa tres anys que és al càrrec i que, segons informen algunes fonts, deixaria el Barça el pròxim 1 de juliol. A poques setmanes que se li acabi el contracte, no té una oferta de renovació, encara que continua treballant al costat de Pep Segura.

El president, Josep Maria Bartomeu, voldria que Jordi Cruyff ocupés aquest càrrec, però no està per la feina. Si no arriba ningú, Segura guanyaria més poder.

La selecció argentina, amb Leo Messi al capdavant, prepara el Mundial a les instal·lacions del Barça.

La selecció argentina, amb Leo Messi al capdavant, prepara el Mundial a les instal·lacions del Barça.EFE

tracking