L'EF Tremp s'imposa als últims minuts

Un jugador del Pardinyes B controla la pilota davant d’un jugador de l’EF Tremp.MAGDALENA ALTISENT

L’EF Tremp es va imposar al Pardinyes B per 1-3 en un partit que el conjunt del Pallars va dominar gairebé de principi a fi. Amb un primer gol marcat al minut 16, el Tremp va començar a encarrilar la victòria. Però, poc abans del descans, el Pardinyes va anotar un gol que li permetria igualar l’encontre amb l’oponent, tot i que no seria per gaire estona. Després del pas pels vestidors, el Pardinyes B es va quedar amb deu al minut 55 per expulsió de Ros, cosa que va aprofitar el Tremp, que només va poder sentenciar als minuts 86 i 89. Amb aquest triomf, l’EF Tremp és tercer a la classificació, malgrat que igualat a punts amb Vilanovenca i Balaguer B.