SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

Lleida acollirà la IV Cursa de RAC1, que espera uns 2.500 participants

Una de les anteriors edicions de la Cursa de RAC1.

Una de les anteriors edicions de la Cursa de RAC1.RAC1

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

RAC1 organitzarà a Lleida la quarta edició de la seua cursa popular, que es disputarà el proper 21 d’octubre i en la qual s’espera la presència d’uns 2.500 atletes, capacitat màxima admesa per l’organització. “Després d’haver-la organitzat a Barcelona, Girona i Tarragona, amb Lleida completem les quatre capitals catalanes”, explica Jaume Peral, subdirector de RAC1.

“Volem que l’emissora visqui Lleida aquell dia, ja que vindran presentadors de la casa i el programa Via Lliure també es farà des de Lleida, però volem també que la ciutat visqui RAC1”, afegeix.

La carrera té una distància de 5 km i tant la sortida com l’arribada seran a l’avinguda Tortosa. Els atletes recorreran Baró de Maials, camí de Grenyana, canalització del Segre, Jaume II, pont de la Universitat, avinguda Madrid, Blondel, Francesc Macià, plaça Ramon Berenguer IV, Príncep de Viana, Lluís Roca, avinguda del Segre i final a l’avinguda Tortosa.

Peral recorda que “és una carrera familiar, no és per fer marca. Convidem les famílies que la facin junts, corrent o caminant. Des que va nàixer la Cursa té aquest esperit de no ser competitiva”.

El termini per formalitzar les inscripcions, al web de RAC1, acaba el 17 d’octubre.

tracking