El Palma abusa del Força Lleida (85-57), que suma la seua cinquena derrota seguida

El Força Lleida ha confirmat aquesta tarda que es troba en plena costa avall després d’un gran inici de temporada i ha encaixat la seua cinquena derrota seguida, aquesta vegada en la pista del Palma i de forma inapel·lable, per 28 punts de diferència (85-57). El primer quart no feia presagiar el que succeiria després. Els de Jorge Serna han tractat de tu a tu als locals i han tancat aquest període amb només tres punts de desavantatge (21-18). Però en el segon quart el panorama ha canviat radicalment. El Palma ha aprofitat la debilitat a la pintura del Força Lleida per anotar des de prop del cèrcol, mentre que la seua defensa ha ofegat l’atac dels lleidatans. El parcial ha estat demolidor, 21-8, amb el que els de Serna han arribat al descans 16 punts a baix (42-26). El pas pels vestidors no ha servit al Força Lleida per reaccionar, sinó tot el contrari. El partit ha seguit pels mateixos camins i ja estava sentenciat a falta de deu minuts, amb un altre parcial desastrós en el tercer quart (22-9). L’últim quart ha estat de tràmit, el que el Força Lleida ha aprofitat per contenir la sagnia i anotar-se aquest parcial per un punt (21-22). Robert Turner ha estat el màxim anotador amb 16 punts, mentre que la resta dels jugadors no han arribat als 10, en una tarda nefasta en atac. Ara, l’equip és onzè, fora dels llocs de play off, amb les mateixes victòries que derrotes, nou.