SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Duel clau per la permanència

Serna qualifica de “vital” que l’ICG Força Lleida sumi avui un triomf davant del Càceres, al qual deixaria cinc victòries per sota || Mbaye forçarà després de descansar a l’últim partit a Bilbao

Duel clau per la permanència

Duel clau per la permanènciaPOL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida té avui (21.00 hores) un duel clau al camí cap a la permanència, ja que rep un Càceres al qual deixaria cinc triomfs per sota en cas d’aconseguir la victòria. Un compromís al qual l’equip que dirigeix Jorge Serna arriba amb una única victòria en els últims set partits, contra el cuer Prat, i que els extremenys afronten amb dos derrotes seguides després del canvi de tècnic. “Una guerra total”, segons Serna. L’entrenador lleidatà podrà comptar amb Mbaye, després que el pivot descansés a l’últim partit amb el Bilbao per molèsties a la zona abdominal, encara que no estarà al cent per cent. “Arribarà just. A penes s’ha pogut entrenar. Vaig prendre la decisió que no jugués a Bilbao perquè convenia que fos al duel contra el Càceres, ja que després tenim una setmana sense partits per la Copa”, va dir el tècnic. Tampoc estarà al cent per cent Fall, que segueix amb fasciïtis plantar i juga sempre amb dolor. “La nostra intenció és que puguin descansar el màxim durant la setmana de la Copa”, va afegir Serna.

Quant al partit d’avui amb el Càceres, el tècnic de l’ICG Força Lleida va manifestar que “el nostre objectiu és consolidar-nos i amarrar a casa. Vam millorar contra el Prat, però puc entendre que la gent no ho veiés com a espectacular, perquè no ho va ser. No va ser un canvi dràstic, però va ser important. Espero un Càceres que vindrà a esprémer les seues possibilitats. Som rivals amb objectius similars i tenim recursos semblant, encara que ells han incorporat dos jugadors determinants com són Sapp i Huff. Aquest últim és un quatre amb tir de tres, que obre el camp i és molt complicat de defensar, perquè Stutz pot patir amb jugadors ràpids. Necessitem fer un bon plantejament de partit perquè no entri en bona dinàmica, ja que l’altre dia va anotar sis triples, una xifra que no ens podem permetre. Però a Huff se li uneixen jugadors que coneixem de sempre, com Corrales, Rakocevic, Parejo o Serrano. Així que serà un partit complicat”. Finalment, sobre un possible reforç abans del dia 28, quan es tanca el mercat a la LEB Or, Serna va manifestar que “el nostre millor fitxatge serà Sierra. Esperem que torni com més aviat millor, perquè dóna una capacitat de rotació àmplia”. Per la seua part, Roberto Blanco, que complirà el quart partit al capdavant del conjunt extremeny, va manifestar que “el Força Lleida és un equip molt ordenat, no exempt de capacitat física a l’hora de córrer o rebotar. Però no ens podem centrar només a guanyar a casa”. Blanco tindrà el dubte de Chol per al partit d’aquesta nit al Barris Nord.

tracking