SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Llista xoca contra un mur

Encaixa una inesperada derrota contra un defensiu Lloret, que gràcies als tres punts surt de la zona de descens || Els llistats van enviar dos boles al pal i van fallar dos penals i dos faltes directes

Cañellas és exclòs, una jugada que va precedir el 0-2.

Cañellas és exclòs, una jugada que va precedir el 0-2.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista va encaixar ahir una derrota inesperada i una mica immerescuda davant d’un Lloret que es va dedicar a defensar i a contraatacar, un guió que li va sortir a cor què vols (1-3). Els llistats van dominar, en ocasions fins i tot van aclaparar, i van gaudir d’infinitat d’oportunitats, entre les quals dos faltes directes i dos penals, a més de dos boles al pal, però només van poder marcar quan el partit ja estava liquidat i gairebé per fortuna, al desviar Bruno Di Benedetto un tret d’Andreu Tomàs que abans d’entrar a la porteria va colpejar el pal. Els gironins, en canvi, van rendibilitzar al màxim les seues poques arribades per sumar tres punts valuosos que els permeten sortir de la zona de descens. Per als llistats, la derrota, la segona a casa en els últims tres duels a l’Onze de Setembre, frena les aspiracions de lluitar per la quarta posició que ostenta el Noia.

Albert Folguera ja havia advertit a la prèvia de les credencials ultradefensives del Lloret, que als últims dos partits només havia encaixat un gol. Tot hauria pogut canviar si Roberto Di Benedetto hagués marcat a la primera clara ocasió llistada als tres minuts de joc. Després de robar una bola al mig de la pista, el francès es va plantar sol davant de Ferran Serra, però el tret li va sortir alt. Poc després ho provaria César Candanedo, però la seua rematada des de lluny la va aturar el porter amb la panxa, acció que el va deixar uns segons indispost.

I del possible 1-0 es va passar al 0-1, que va arribar, efectivament, al contraatac. Antoine Le Berre es va plantar sol davant de Lluís Tomàs i el va batre per alt. Malament es posaven les coses per al Llista, que va haver de remar a contracorrent de nou. Roberto i Candanedo ho van provar des de lluny i Serra va respondre sense problemes, i als nou minuts va arribar una altra jugada clau que podria haver canviat l’esdevenir del duel. Penal sobre el francès i el mexicà no aconsegueix marcar. Una altra ocasió a bola aturada malgastada, i no seria l’última.

El Llista va entrar en una fase de desconcert que el Lloret va estar a punt d’aprofitar per ampliar el seu compte, però Lluís Tomàs, que va tenir molta menys feina que en ocasions anteriors, va resoldre bé. Superat l’equador de la primera meitat, Serra va treure gairebé sobre la línia de gol un tret d’Andreu Tomàs, i al minut següent va aturar-ne un d’Oruste.

Cañellas va gaudir de dos oportunitats consecutives, que de nou va desbaratar el porter gironí. I per a súmmum de desgràcies, va arribar el 0-2 en una jugada de mala sort, quan els llistats jugaven amb tres jugadors de camp per expulsió de Cañellas. Plaza, que segons abans havia fallat la falta directa de l’exclusió, va llançar sense angle amb la mala sort que la bola va colpejar Lluís Tomàs i va entrar a la porteria a l’últim sospir.

El gol va fer molt mal. Malgrat tot, el Llista va sortir molt actiu a la segona meitat i ja des de l’inici va posar setge a la porteria de Serra, que va tornar a estar incommensurable. I quan ell no arribava, era el pal el que li donava un cop de mà, com en un tret d’Andreu Tomàs als 27 minuts i en un altre de Candanedo al tram final. L’equip de Folguera va gaudir de dos faltes directes gairebé consecutives. La primera, per exclusió de Plaza, no la va encertar a transformar Oruste i, la segona, per arribar el Lloret a les deu faltes, tampoc va saber aprofitar-la Roberto.

L’ansietat ja s’havia apoderat dels llistats, que en ple descontrol fins i tot van arribar a xocar entre ells en dos ocasions, per sort sense conseqüències. I quan més dominava el Llista va arribar el colofó, de nou en un contraatac que va culminar Le Berre. Per confirmar que ahir no era el dia per als lleidatans, Andreu va fallar el segon penal, poc abans que Bruno, amb una mica de fortuna, marqués el gol de l’honor.

Cañellas és exclòs, una jugada que va precedir el 0-2.

Cañellas és exclòs, una jugada que va precedir el 0-2.AMADO FORROLLA

Cañellas és exclòs, una jugada que va precedir el 0-2.

Cañellas és exclòs, una jugada que va precedir el 0-2.AMADO FORROLLA

tracking