SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Yamaha es rendeix a Marc Màrquez

El seu responsable, Lin Jarvis, reconeix que “és l’únic pilot que posseeix la capacitat per guanyar el títol” || El lleidatà pot ser campió diumenge

El pilot de Cervera té a Tailàndia la primera bola de partit.

El pilot de Cervera té a Tailàndia la primera bola de partit.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Mundial de MotoGP arriba aquesta setmana a Tailàndia amb la primera possibilitat perquè Marc Màrquez sentenciï el títol. Amb 98 punts d’avantatge sobre l’italià Andrea Dovizioso (Ducati), renovarà el títol, el sisè de la categoria reina en set anys, si guanya la carrera o, simplement, queda davant del subcampió italià, que només pot retardar fins al GP del Japó la victòria del lleidatà si s’adjudica el Gran Premi de Tailàndia diumenge vinent (9.00 hores).

Dels 14 grans premis disputats fins al moment, n’ha guanyat vuit, ha quedat segon en cinc i només ha comès un error, al caure a Austin, el seu circuit fetitxe.

“Malgrat les circumstàncies, el nostre enfocament no canvia”, assegura el lleidatà

Els seus rivals són conscients d’aquest aclaparador domini i es rendeixen a la seua hegemonia. “Si he de ser completament sincer, l’únic pilot que, en aquests moments, posseeix la capacitat per guanyar el títol és Marc Màrquez”, va dir el britànic Lin Jarvis, màxim responsable de l’equip Yamaha.

“Cal tenir en compte que el moment actual de MotoGP és altíssim, tant en equips com en pilots de gran nivell, autèntics campions, i moltes motos oficials molt competitives, per això Màrquez està protagonitzant una temporada sorprenent. Ha estat primer i/o segon sempre, a excepció del seu error als Estats Units”, va afegir el de Yamaha.

Marc, abans de partir cap a Tailàndia, va reconèixer que vol mantenir la “confiança i energia” que va tenir en el passat Gran Premi d’Aragó. “Vam tenir un cap de setmana fantàstic a Aragó i va ser un plaer guanyar davant dels aficionats de casa. Vull mantenir aquesta confiança i energia a Tailàndia, per fer un bon Gran Premi”, va assegurar.

Encara que està a un pas d’un nou títol, Marc apel·la a la calma i no alterarà el seu dia a dia. “Malgrat les circumstàncies, el nostre enfocament no canvia; farem el nostre treball per ser al més fort possible diumenge. L’any passat vam tenir una carrera molt emocionant, així que espero que puguem oferir un altre gran espectacle a tots els aficionats”, va comentar el pilot de Cervera.

“A la ment sempre tens sumar els màxims punts possibles i si podem ampliar la distància respecte als perseguidors, doncs molt millor,” va assegurar el pilot lleidatà, que té un còmode marge sobre Jorge Navarro (Speed Up) al capdavant del Mundial de la categoria intermèdia.

Àlex: “Si podem ampliar la renda, molt millor” Àlex Màrquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS) també pot fer un important pas cap al títol de Moto2 a Tailàndia. Per això va reconèixer que el repte és no cometre cap error. “Arribem amb 38 punts d’avantatge, però l’objectiu continua sent el mateix de sempre: intentar lluitar pel podi i sense cometre errors”, va comentar.

tracking