SEGRE

ELS DETALLS

Derbi per a l'EFAC

Els de Mariani van dominar durant tot el partit i van aconseguir tres gols que van suposar una nova victòria, la quarta, i continuar pujant a la taula || El Mollerussa no va saber canviar el guió del partit i va encaixar la quarta derrota de la temporada

Un defensa de l’EFAC rebutja la pilota amb un cop de cap en una acció del partit.

Un defensa de l’EFAC rebutja la pilota amb un cop de cap en una acció del partit.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, va ser crític amb l’equip després de la derrota encaixada davant de l’EFAC (1-3). Al final de duel, el tècnic de Mollerussa va assenyalar que “ens costa mantenir la concentració quan anem per sota en el marcador”. Un fet que, segons Turull, va ser la clau de la derrota. El tècnic del Mollerussa va assegurar que “avui és el dia en què podem estar enfadats per la derrota”, i va afegir: “Dilluns començarem a treballar en la pròxima jornada, que tampoc serà un partit fàcil.” El Mollerussa va tenir moments de domini a la segona part quan va aconseguir retallar distàncies al marcador amb l’1-2, però a partir d’aquell moment va tornar a cedir la pilota a l’EFAC, una cosa que no va agradar a Turull.

Aquesta jornada el Mollerussa visita el Santboià, equip que ocupa la tercera posició. “No serà un partit fàcil. El Santboià només ha encaixat dos gols en vuit jornades” va comentar Turull sobre el rival. “Toca treballar per fer-nos forts tant a darrere com en atac per poder competir la setmana que ve”, va afegir.

L’EFAC es va emportar la victòria davant del Mollerussa (1-3) al derbi lleidatà de la jornada 8 al grup 2 de la Primera Catalana. Els d’Ismael Mariani van dominar la major part del duel i van aconseguir una victòria que els permet seguir pujant a la taula per arribar a la vuitena plaça. Per la seua part, el Mollerussa no va aconseguir mantenir la dinàmica guanyadora i amb aquesta va encaixar la quarta derrota que fa que els de Josep Maria Turull descendeixin dos llocs fins a ser desens.

La primera va començar sense un dominador clar del matx. El control de la pilota s’anava alternant entre els dos escaires fins que l’EFAC, en una ocasió iniciada des de darrere, va aprofitar un mal refús de la defensa local per marcar el primer gol del duel (0-1). Amb l’avantatge a l’elecrònic, l’EFAC va demostrar que es troba molt còmode anant al davant en el marcador i va aconseguir mantenir els locals controlats fins a arribar al final de la primera meitat amb el domini, per la mínima, al lluminós (0-1).

A la represa, el Mollerussa va intentar canviar el guió del duel però l’EFAC, de nou en una jugada aïllada, va aconseguir crear perill a partir d’una sacada de banda amb què va aconseguir marcar el segon i obrir les distàncies en el marcador (0-2). Després d’encaixar el gol, els locals van prendre la iniciativa durant pràcticament vint minuts i va ser en aquest període de temps quan el Mollerussa va poder retallar distàncies amb un gol de Jofre Graells (1-2) al minut 62. Després de la diana, el Mollerussa es va animar i l’EFAC va aprofitar per jugar a la contra demostrant que, quan van davant, és molt difícil prendre-li el control. Amb la pilota dominada, l’EFAC va continuar generant perill a l’àrea del Mollerussa fins que al minut 78, Monfort va aconseguir marcar l’1-3 que finalment seria el gol definitiu. El Mollerussa va intentar tornar a tenir la bimba, però els jugadors visitants no van abaixar la intensitat i van impedir que el Mollerussa pogués tenir opcions en el que quedava de duel. Finalment, l’EFAC es va emportar els tres punts i aconsegueixen superar així el Mollerussa a la taula. La pròxima jornada, el Mollerussa s’enfronta a un complicat Santboià, tercer classificat, i l’EFAC es veurà les cares amb un rival directe com és el Viladecans.

Ismael Mariani es va mostrar pletòric a l’aconseguir la victòria en un dels camps més complicats de la categoria, segons el tècnic de l’EFAC. Després del duel, Mariani va aprofitar per felicitar els jugadors i el cos tècnic. “Hem sumat 12 dels 15 punts que s’han disputat fins ara. No és un èxit gens fàcil en aquesta categoria i és per estar-ne orgullós.”

Amb aquesta victòria, l’EFAC s’oblida de la derrota encaixada la jornada anterior que, segons Mariani, “no va afectar l’equip ja que no va ser fruit d’un mal joc nostre, sinó de la sort del rival”.

Mariani va destacar la importància de vèncer i va assenyalar que “hem merescut la victòria, era important treure algun punt avui ja que la setmana que ve també juguem lluny de casa i és important sumar en aquests partits”, i va afegir: “Després de vuit jornades els jugadors comencen a tenir el ritme i el to que buscàvem al principi de temporada, això fa que l’equip confiï en si mateix i sigui més fàcil”. La pròxima jornada l’EFAC s’enfronta a un rival directe, el Viladecans.

tracking