SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida protegeix la gespa amb una manta tèrmica

Fins al 3 de gener, i només es traurà per jugar contra Ebro, Espanyol i Castelló

Aspecte que presenta el Camp d’Esports, amb la manta tèrmica que protegeix la gespa.

Aspecte que presenta el Camp d’Esports, amb la manta tèrmica que protegeix la gespa.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va començar a col·locar ahir una manta tèrmica sobre la gespa del Camp d’Esports, amb l’objectiu de protegir-la de les baixes temperatures i tenir-ne cura de cara a l’hivern. La manta, que s’acabarà de col·locar avui, estarà cobrint el terreny de joc fins al 3 de gener i només es retirarà perquè puguin jugar-se els tres partits previstos fins al 5 de gener; contra l’Ebro a la Lliga, davant de l’Espanyol a la Copa del Rei i, l’esmentat dia 5, amb el Castelló en el partit que tancarà la primera volta del campionat regular.

La manta tèrmica augmenta en 15 graus la temperatura de la superfície, la qual cosa permet que la gespa es regeneri i continuï creixent, encara que les temperatures siguin molt baixes. Durant aquest temps els jugadors del primer equip s’entrenaran a l’Annex, que es troba en perfectes condicions, després que el mes d’octubre passat es resembrés la gespa, que també es va adobar i es va punxar per airejar-la.

El Lleida aprofita que durant les properes sis setmanes l’equip únicament ha de jugar tres partits al Camp d’Esports, ja que té dos sortides consecutives i hi ha també l’aturada per les vacances de Nadal. Així, la manta no es retirarà fins al 6 de desembre, per pintar el camp de cara al partit del diumenge dia 8 contra l’Ebro. L’equip juga aquest diumenge vinent a Andorra.

El dia 9 de desembre tornarà a cobrir-se la gespa, que estarà tapada per la manta tèrmica fins al dia 17, ja que el 19 hi ha partit de Copa del Rei davant de l’Espanyol. A la Lliga, després de rebre l’Ebro, el Lleida té dos sortides consecutives per jugar a Cornellà i Sabadell.

El dia 20 de desembre tornarà a cobrir-se la superfície, aprofitant que amb l’aturada nadalenca no torna a jugar-se fins al diumenge 5 de gener. Aquell dia es tanca la primera volta de la Lliga i els de Molo rebran l’actual líder a la classificació, el Castelló.

Després d’aquest partit, el club valorarà, en funció de l’estat de la gespa, si prolonga l’actuació o la dóna per acabada.

D’altra banda, la plantilla començarà a preparar avui el partit de diumenge a Andorra, on serà baixa per sanció Trilles, expulsat dissabte.

tracking