SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

Dos germans de Castellserà participaran en un raid solidari

Els germans Roger i Arnau Alsina, amb el seu cotxe per al raid.

Els germans Roger i Arnau Alsina, amb el seu cotxe per al raid.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos germans de Castellserà de 21 i 19 anys, Roger i Arnau Alsina, participaran en la pròxima edició de l’Uniraid, un raid solidari per a estudiants al Marroc, que es portarà a terme durant nou dies del mes de febrer del 2020.

L’Uniraid no és una cursa de velocitat, sinó un viatge-aventura al llarg del desert del país africà amb un cotxe de més de vint anys sense cap dispositiu electrònic, un mapa, un roadbook i una brúixola i, com a mínim, 40 quilos de material solidari per a col·legis i les famílies necessitades. Per completar el raid, els germans Alsina recorreran més de 2.500 quilòmetres en 7 etapes.

Roger i Arnau Alsina participaran en l’Uniraid 2020 amb un Volkswagen Polo del 1999, que ja va competir a l’Uniraid l’any passat amb un equip d’Almenar. Roger i Arnau Alsina van agrair el suport de la família i de les empreses i els comerços de Castellserà i de l’entorn que els han ajudat a fer possible aquesta aventura solidària al Marroc.

Per la seua banda, l’ajuntament de Castellserà també hi ha col·laborat. L’alcalde, Marcel Pujol, va assenyalar ahir que els van cedir la gestió de la barra de la festa major, que van compartir amb l’associació de joves, i de la qual han aconseguit 1.185 euros.

tracking