SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

Paeria i Lleida diuen que hi ha acord amb la UE Gardeny, que ho nega

Reunió al desembre entre la Paeria i la UD Gardeny.

Reunió al desembre entre la Paeria i la UD Gardeny.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida va anunciar ahir que s’ha arribat a un acord entre el Lleida Esportiu i la UE Gardeny per compartir les instal·lacions municipals, amb la qual cosa es posaria fi al conflicte entre les parts que es va iniciar l’estiu passat, quan el consistori va obligar el Gardeny a trencar un acord amb el FiF. La Paeria afegia que avui es formalitzarà el compromís entre les parts, per firmar definitivament el conveni la setmana que ve. Tanmateix, la UE Gardeny va dir ahir que desconeixia aquest acord.

Ahir es van reunir el regidor d’Esports, Sergio González i el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, va explicar que “la Paeria ens ha demanat que que ens fem càrrec durant cinc anys de la gestió del Gardeny i de la instal·lació i ho hem acceptat”. Esteve va afegir que l’acord inclou mantenir el projecte social que porta a terme la UE Gardeny.

Tanmateix, Àngel Castro, president del Gardeny, va afirmar que no sabia res de l’existència de cap acord, així com la reunió que va tenir lloc ahir. “A nosaltres ens han citat per a aquest dimecres, però si el conveni no és com el que teníem firmat amb el FiF, no el firmarem” i va rebutjar la possibilitat que el Lleida es faci càrrec de la gestió del seu club.

tracking