x
Català Castellà
Registra’t | Iniciar sessió Registra’t Iniciar sessió
Menú Buscar
Cercador de l’Hemeroteca
Segre Segre Premium

Llum verda d'Urbanisme al nou teatre municipal de les Borges Blanques

Actualitzada 26/02/2020 a les 18:27

La comissió territorial també ha aprovat el pla de millora urbana del sector de Llevant de les Oluges i la millora de la plaça de l’Església de Montoliu de Lleida

Imatge virtual del nou teatre de les Borges Blanques.

Totes les imatges i continguts de SEGRE.com tenen drets i no es permet la seva reproducció i/o còpia sense autorització expressa.

© Imatge virtual del nou teatre de les Borges Blanques.

Generalitat de Catalunya

La Comissió territorial d’urbanisme de Lleida ha emès aquest dimecres informe favorable al Pla que permetrà la construcció d’un nou Teatre Municipal Polivalent a les Borges Blanques (Garrigues). El nou equipament se situarà a la cantonada entre l’avinguda Jaume I i el carrer Borges del Camp en una parcel·la de 1.388 mestres quadrats de superfície de propietat municipal, que actualment s’utilitza com a aparcament provisional. El projecte guanyador del concurs arquitectònic preveu la construcció d’un gran volum central en paral·lel a l’avinguda Jaume I, que acollirà la sala principal, amb 340 butaques, l’escenari i sales de control.

Millora d’espais urbans a les Oluges

La Comissió també ha informat favorablement el pla de millora urbana del sector de Llevant de les Oluges (Segarra), que preveu renovar i condicionar el vessant sud del turó del castell. És un sector de 4.451 metres quadrats de topografia accidentada i mobilitat dificultosa, que ha provocat el progressiu deteriorament de les construccions existents.

De fet, només es troben en bon estat de conservació els habitatges amb accés al carrer Pere Vila, que disposa de paviment i xarxes de serveis. Per contra, la banda nord-est de l’àmbit es troba en estat de ruïna.

D'altra banda, la Comissió ha aprovat definitivament una modificació del planejament de Montoliu de Lleida (Segrià) que permetrà ampliar la plaça de l’Església. En concret, es modifica l’alineació de la parcel·la situada al carrer Major, números 1-3, fent-la recular per guanyar espai a la plaça. Això permetrà tenir més perspectiva visual i potenciar la presència i el valor històric de l’església parroquial. Part de la parcel·la, a més, es destinarà a equipament.

El més...
segrecom Twitter

@segrecom

Envia el teu missatge
Segre
© SEGRE Carrer del Riu, nº 6, 25007, Lleida Telèfon: 973.24.80.00 Fax: 973.24.60.31 email: redaccio@segre.com
Segre Segre