SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Tinara Moore no seguirà al Cadí al rebutjar l'oferta de renovació

Tinara Moore ha sigut la més valorada de tota la Lliga Femenina.

Tinara Moore ha sigut la més valorada de tota la Lliga Femenina.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tinara Moore, la jugadora més valorada de la passada Lliga Femenina, no continuarà la pròxima temporada defensant els colors del Cadí la Seu. El club va anunciar ahir a través d’un comunicat que la pivot nord-americana ha rebutjat l’oferta de renovació que se li havia fet arribar, cosa que des de la direcció tècnica ja esperaven atesa la revalorització que ha tingut aquest any. Va firmar mitjanes de 15,3 punts, 7 rebots i 18,5 de valoració en la competició domèstica, i 12,6 punts, 8,5 captures i 17,5 de valoració a la Eurocup.

Tinara Moore, que ja va ser pretesa per Bernat Canut fa dos anys, va arribar l’estiu passat procedent del València Basket i la seua eclosió ha sigut total amb el quadre alturgellenc, en el qual ha aconseguit ser tres vegades l’MVP de la jornada i la més valorada al final de la campanya, finalitzada abans de temps pel coronavirus.

“Aquesta ha sigut la meua millor temporada com a professional i això és, principalment, gràcies al Sedis Bàsquet. He après moltes coses sobre mi mateixa dins i fora la pista. Sense l’ajuda de tot l’entorn del Sedis; aficionats, entrenadors, fisioterapeuta i jugadores, no m’hauria convertit en la persona que sóc ara. Estic molt agraïda a tot el club i a cadascun dels membres que formeu part d’aquesta gran entitat. Sedis, t’estimaré per sempre. Ens veiem aviat”, va assenyalar Tinara en el comunicat.

tracking