SEGRE

DEPORTES

Piqué: “Som el Barça, això encara no s'ha acabat”

El defensa diu que demà aniran “a totes” davant de l'Atlètic de Madrid

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va voler transmetre ahir un missatge optimista i va afirmar que la Lliga “encara no s’ha acabat” i que continuaran lluitant “fins al final” malgrat l’empat de dissabte davant del Celta a Balaídos (2-2). El defensa va afegir que demà, en el partit davant de l’Atlètic de Madrid al Camp Nou, aniran “a totes”. “Recordeu una cosa, som el Barça i això encara no s’ha acabat. Lluitar fins al final forma part del nostre ADN. Cap alt i dimarts anirem a totes!”, va escriure Piqué en el seu compte de la xarxa social Twitter.

L’empat del Barcelona a Vigo ratifica els mals resultats que ha obtingut l’equip lluny del Camp Nou. Sobre aquest aspecte, Luis Suárez, autor dels dos gols de dissabte, al ser qüestionat sobre la causa per la qual l’equip es deixava tants punts fora, va llançar un dard a Setién: “Per a alguna cosa estan els entrenadors.” El tècnic, per la seua part, es va limitar a assenyalar que a l’equip li faltava contundència.

El cas és que Setién ha empitjorat els números de Valverde fora de casa i s’atansa als de Rijkaard. L’equip blaugrana ha perdut cinc partits de Lliga en els seus desplaçaments, un menys que els sis de la temporada 2007-08, amb l’holandès a la banqueta. Lluny del Camp Nou només ha estat capaç de sumar 23 dels 48 punts en joc, una dada que ha empitjorat des que Setién va suplir Valverde.

El càntabre només ha guanyat tres partits dels 9 que ha dirigit com a visitant, i un va ser el de la Copa a Eivissa, partit en el qual l’equip local es va avançar en el marcador.

A més, Messi només ha marcat un gol fora de casa amb Setién a la banqueta. Valverde, amb més partits a la banqueta blaugrana que Setién, va perdre el mateix nombre de partits i només va empatar-ne un més. Xifres molt pobres fora de casa per a un conjunt aspirant al títol de Lliga.

Gerard Piqué controla la pilota durant l’entrenament d’ahir, entre Arturo Vidal i Lenglet.

Gerard Piqué controla la pilota durant l’entrenament d’ahir, entre Arturo Vidal i Lenglet.FC BARCELONA.CAT

Gerard Piqué controla la pilota durant l’entrenament d’ahir, entre Arturo Vidal i Lenglet.

Gerard Piqué controla la pilota durant l’entrenament d’ahir, entre Arturo Vidal i Lenglet.FC BARCELONA.CAT

tracking