BÀSQUET PRETEMPORADA

El Girona els exigeix més al Força Lleida

El Força Lleida encaixa la primera derrota de la pretemporada davant d'un rival que va decidir al tram final || Vecvagars i Mike Buchanan debuten amb nota

Davis Rozitis, exjugador del Força Lleida, llança a cistella davant de Mirza Bulic.SERGI GERONÈS / BÀSQUET GIRONA

El Força Lleida va encaixar ahir la primera derrota de la pretemporada al caure (81-75) davant del Girona, un equip que es trobarà primer a la final de la Lliga Catalana, i després a la LEB Or. El duel, disputat a Banyoles, va servir perquè l’equip d’Aranzana continués agafant sensacions de cara al debut de lliga, així com perquè Vecvagars i Buchanan disputessin els primers minuts. Qui va descansar va ser el pivot Lucas N’Guessan, un dels destacats en l’estrena davant del Benicarló de dijous passat, per unes petites molèsties.

L’ICG Força Lleida va sortir fred a la pista, davant d’un Girona més encertat de cara a la cistella i que va començar a agafar aviat el primer avantatge (11-4). Però quan el Força Lleida va començar a rebotejar i a posar velocitat al seu joc, el panorama es va igualar, fins al punt d’acabar el primer període per sobre dels gironins (18-19). En el segon quart es va repetir el guió. Parcial del Girona de 10-0, que tornava a fer dominador el conjunt local (28-19). Una altra vegada hi va haver reacció lleidatana (30-31) i la dinàmica va permetre als d’Aranzana arribar al descans de nou un punt per sobre del Girona (38-39).

El tercer període va ser molt més igualat, sense cap dels dos equips agafant avantatges significatius. Un triple de Miki Feliu gairebé sobre la botzina va servir per tancar el quart un punt per sobre (59-60). L’últim període va ser molt més garrepa quant a anotació i el cansament va començar a notar-se a les cames dels jugadors. Amb els dos conjunts jugant a ràfegues, però amb millor encert per al Girona, el duel es va acabar decidint per detalls, com ara les pèrdues de pilota i els tirs lliures (15 de 27 per al Força Lleida). Dimecres hi haurà un nou amistós contra el Pardinyes.