SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Márquez utilitzarà un casc retro a Sachsenring, el seu circuit talismà

Marc Márquez va mostrar el casc que utilitzarà a Alemanya.

Marc Márquez va mostrar el casc que utilitzarà a Alemanya.@MARCMARQUEZ93

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez (Repsol Honda Team) estrenarà aquest cap de setmana al Gran Premi d’Alemanya, que es disputa en el traçat de Sachsenring, un casc retro especial d’homenatge a les dècades dels anys setanta i vuitanta. Ha triat lluir un casc diferent en un traçat molt especial per al de Cervera, en el qual va firmar 10 victòries consecutives des del 2010 fins al 2019.

El casc que lluirà Marc emula el disseny que es portava en aquella època amb un estil retro, una estètica desgastada, i buscant el paral·lelisme com si el casc hagués estat dissenyat quaranta anys enrere, s’hagués guardat aquestes dècades, i ara se’l tornés a posar per competir en un GP el 2021.

“Em fa molta il·lusió poder portar aquest casc especial retro en un dels meus circuits preferits. Volia homenatjar els pilots llegendaris de finals dels anys setanta i els vuitanta mitjançant el disseny d’un casc, i juntament amb el meu dissenyador Dave Designs, vam pensar que un disseny tan característic que evoqués els cascos que es portaven llavors era una bonica manera de retre’ls aquest homenatge”, va explicar.

En el pla esportiu, el pilot francès Fabio Quartararo (Yamaha) va amb ganes de revenja a defensar el seu liderat a la categoria de MotoGP i Márquez espera fer un salt competitiu avalat pel seu brillant historial a Sachsenring. Avui es disputa la primera jornada d’entrenaments.

tracking