BÀSQUET EUROLLIGA

El Barça doblega l'Olympiacos a la pròrroga i manté el liderat

Oriola lluita per una pilota durant el partit d’ahir.

Oriola lluita per una pilota durant el partit d’ahir.EUROLEAGUE

El Barça va vèncer ahir l’Olympiacos (79-78) al Palau Blaugrana, en la tercera jornada de l’Eurolliga, en un partit que se’n va anar a una pròrroga en la qual els blaugranes van salvar el liderat i van defensar la imbatibilitat davant d’un Olympiacos que arribava segon, empatat amb els de Jasikevicus i que ho va posar molt difícil.

Partidàs en un Palau que, gairebé ple a falta que s’activi el 100% de capacitat aquest cap de setmana, va apretar en els minuts calents per ajudar els seus jugadors, que van passar de patir a la primera part a volar en el tercer quart, retrocedir a l’últim parcial i segellar el triomf a la pròrroga en un duel boig. Van destacar un Nick Calathes omnipresent (9 punts, 13 rebots i 7 assistències) i els 22 punts de Nikola Mirotic.

El Madrid, per la seua part, va guanyar 94-86 el Mònaco i, a la Champions, Hapoel-Manresa 68-73..