SEGRE

Resposta de l'Ajuntament de Lleida a la decisió de jugar a porta tancada el partit del Lleida Esportiu

Ha expressat en un comunicat que no és una decisió que depengui del consistori, però lamenta la imatge que dona el club a la ciutat

Jugadors del Lleida Esportiu durant un entrenament recent.

Jugadors del Lleida Esportiu durant un entrenament recent.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Lleida ha emès un comunicat després de saber la decisió de la directiva del Lleida Esportiu de celebrar a porta tancada el partit de la 16 jornada de la Segona RFEF entre el Lleida Esportiu i el Brea, previst per aquesta tarda a les 17h al Camp d'Esports.

L'Ajuntament exposa en el comunicat que és una decisió unilateral de l'entitat esportiva, de la qual ni l'Ajuntament ni la Regidora d'Esports han tingut coneixement de forma oficial. També assegura que és responsabilitat del Lleida Esportiu prendre aquest tipus de decisions, en relació amb les quals el govern municipal no té cap potestat ni competència, així com garantir que el partit es disputarà amb totes les garanties de seguretat. L'Ajuntament també assenyala que és responsabilitat de la RFEF fer-ne el control i supervisió, en tant que es tracta d’una competició organitzada per ella. Tanmateix, el consistori està en contacte amb la RFEF en relació amb tots aquests esdeveniments.

D'altra banda, l’Ajuntament, a través de la Guàrdia Urbana, col·laborarà amb els Mossos d’Esquadra per vetllar per l’ordre públic en els accessos al Camp d’Esports i lamenta la imatge donada pel club davant la ciutat, els aficionats locals i del club rival d’avui i els seus aficionats, especialment per al moment i la forma en què s’ha adoptat la decisió de jugar el partit a porta tancada.

tracking