SEGRE

FIRES ALIMENTACIÓ

El menjar sa omple Balaguer

La manifestació a Barcelona contra la sentència de l’1-O minva l’afluència de públic de l’Slow Food || L’espai Kids, gaudi dels més petits

Desenes de persones van visitar la Fira d’Alimentació i Salut de Balaguer el primer dia.

Desenes de persones van visitar la Fira d’Alimentació i Salut de Balaguer el primer dia.AMADO FORRLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fira d’Alimentació i Salut de Balaguer va obrir ahir les portes de la dotzena edició amb una afluència de públic minvada a causa de les protestes per la sentència de l’1-O que es van desenvolupar ahir a tot Catalunya. Malgrat això, des de l’organització van apuntar que havien visitat el certamen durant la jornada inaugural més de 1.000 persones. Entre les xarrades d’ahir, destaquen la del nutricionista i dietista Miquel Gironès, que va atreure moltíssimes persones i que va abordar com aconseguir un cos sa i lleuger sense haver de “patir per la dieta”. A més, també va ensenyar els assistents a controlar i entendre la seua energia i com aquesta es tradueix en gana. Una altra de les conferències que més afluència va tenir va ser la de l’osteòpata Quim Vicent, que va ensenyar com escoltar i entendre els missatges que dóna el cos. D’altra banda, una de les novetats d’aquest any, el denominat espai Kids, va tenir una gran acollida per part dels més petits, que van fer tallers sobre alimentació, en què van elaborar piruletes i dolços de xocolate.

De cara a avui els visitants podran disfrutar de diversos tallers sobre cerveses artesanes o torrons i de més conferències sobre salut i alimentació, a més de poder comprar productes a algun dels setanta productors d’aliments ecològics i de proximitat.

Desenes de persones van visitar la Fira d’Alimentació i Salut de Balaguer el primer dia.

Desenes de persones van visitar la Fira d’Alimentació i Salut de Balaguer el primer dia.AMADO FORRLLA

tracking