SEGRE

LLEURE PREHISTÒRIA

Els dinosaures prenen Lleida

Centenars de persones visiten l’exposició ‘Dinosaurs Tour’ a les firetes el primer dia || El tiranosaure rex és l’estrella de la mostra d’una trentena de peces

El tiranosaure rex és l’estrella de l’exposició, que estarà disponible fins al 17 de novembre.

El tiranosaure rex és l’estrella de l’exposició, que estarà disponible fins al 17 de novembre.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El furor pels dinosaures va prendre ahir el recinte de les firetes de Lleida, on va obrir les portes, i fins al 17 de novembre, l’exposició itinerant Dinosaurs Tour, per la qual van passar centenars de nens i adults. Els visitants poden conèixer de prop com eren aquests animals prehistòrics amb una mostra d’una trentena de peces, algunes de les quals animatròniques, que simulen els comportaments dels dinosaures i que, fins i tot, respiren. Molts dels nens imitaven els moviments dels animals gràcies a aquesta nova tecnologia que permet fer-se una idea més propera de com eren i com vivien, ja que l’exposició també recrea els seus hàbitats i aporta plafons informatius sobre les seues característiques. Entre tots els dinosaures que poden veure’s a l’exposició, el tiranosaure rex continua sent l’estrella, amb una impressionant figura que atreu petits i grans per igual. Però també s’inclouen el triceratop, el protoceratop o l’espinosaure, entre d’altres. Fins i tot els nens poden pujar en un parell de figures per conèixer la seua mida de molt de prop.

Així mateix, es fan projeccions per conèixer el dia a dia d’aquests animals i les causes que van portar a la seua extinció fa 66 milions d’anys. Els visitants també poden convertir-se en exploradors i buscar fòssils als sorrals habilitats a la carpa. Els organitzadors de l’exposició van destacar que l’objectiu és combinar entreteniment i diversió amb un ampli factor pedagògic, la qual cosa, segons ressalten, converteix la mostra en una bona iniciativa familiar. La previsió és que entre 7.000 i 8.000 persones visitin l’exposició.

El tiranosaure rex és l’estrella de l’exposició, que estarà disponible fins al 17 de novembre.

El tiranosaure rex és l’estrella de l’exposició, que estarà disponible fins al 17 de novembre.ITMAR FABREGAT

tracking