SEGRE

OCI CELEBRACIONS

Crítiques per grups d'estudiants a la canalització del riu a Lleida

Centenars de joves van participar ahir en la 25a edició de la festa universitària || La canalització es va omplir de grups d'estudiants a la tarda, cosa que va motivar nombroses crítiques veïnals

L’organització va disposar seients per a cada concert.

L’organització va disposar seients per a cada concert.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Multitud de joves es van reunir ahir a la tarda de manera improvisada al marge esquerre del Segre coincidint amb la celebració de la 25a edició de la festa major de la UdL, que atreu habitualment un gran nombre d’universitaris. Sent una cosa aliena a la mateixa celebració de la festivitat universitària, la massiva presència de joves a la canalització, en molts casos sense mascaretes i sense respectar les restriccions, va provocar que nombrosos veïns expressessin les seues queixes per les aglomeracions i els riscos que comporten. Patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos van controlar la zona de forma discreta però sense arribar a intervenir en aquesta festa major paral·lela.

Al llarg del dia es van succeir les diferents activitats programades, totes amb aforament limitat i amb reserva prèvia, i els assistents van gaudir amb ordre de les diferents propostes organitzades pel Consell de l’Estudiantat en una jornada partida. Durant el matí es van celebrar de forma simultània tota mena d’activitats relacionades amb el lleure, la cultura i l’esport, des de partides de bingo, sessions de zumba, gimcanes, tornejos esportius, d’escacs i de videojocs fins a l’actuació de les joves cantautores locals Itsasgorak i Andrea Quirós, als campus de Cappont, Ciències de la Salut, i ETSEA.

Ja a la tarda es van succeir tres concerts que, malgrat veure’s limitats per l’aforament, la distància de seguretat i l’obligació del públic a estar-se asseguts, van penjar el cartell de “complet”.

La rapera valenciana JazzWoman i els grups musicals Bredda i Smoking Souls van ser els encarregats d’animar la festa estudiantil, que va comptar amb la intervenció de la vedet catalana, la MegaPubilla, que va aconseguir reunir un públic de totes les edats.

Centenars d'assistents a la festa universitària es van dispersar pel marge esquerre del Segre.

La festa major de la UdL arriba al riuMaite Monné

L’organització va disposar seients per a cada concert.

L’organització va disposar seients per a cada concert.MAITE MONNÉ

L’organització va disposar seients per a cada concert.

L’organització va disposar seients per a cada concert.MAITE MONNÉ

tracking