SEGRE

TECNOLOGIA ESDEVENIMENTS

Un streamer lleidatà aconsegueix recaptar més de 600 euros per a Juegaterapia

L'streamer lleidatà TitoYBZ va aconseguir recaptar ahir més de 800 euros per a Juegaterapia || Compta amb 144.670 seguidors a la plataforma audiovisual

L’streamer lleidatà Albert Ybarz, TitoYBZ, va començar a emetre en directe en el primer confinament.

L’streamer lleidatà Albert Ybarz, TitoYBZ, va començar a emetre en directe en el primer confinament.TITOYBZ

Creat:

Actualitzat:

L’streamer lleidatà TitoYBZ, el pseudònim que utilitza Albert Ybarz al seu canal de Twitch, va aconseguir recaptar més de 800 euros en les primeres quatre hores de la seua transmissió d’ahir que va acabar de matinada. Ybarz, que emet en directe diàriament, va llançar un repte solidari als espectadors: recaptar diners per col·laborar en el projecte El jardí del meu hospi de l’associació Juegaterapia per reconstruir terrats i espais en desús en hospitals de tot Espanya per convertir-los en jardins on els nens ingressats en oncologia puguin portar de la millor manera possible l’estada. No van tardar a arribar les primeres donacions i quan encara no s’havia superat la primera hora de directe el comptador ja marcava els 200 euros. “El meu objectiu era arribar entre els 50 i els 100 euros, però ho vam superar de seguida. A partir d'aquí tot va ser increïble i inesperat”, va comentar Ybarz, que va posar com a recompensa ampliar el temps d’emissió tres minuts per cada euro donat, per arribar a tenir més de 20 hores pendents de stream. “Vaig començar el directe creient que a tot estirar hauria de fer 7 o 8 hores, però se m’ha escapat de les mans i he de fer més de 10 hores. Aquest cap de setmana tenia un viatge previst així que vaig parar, però m’he compromès a seguir la setmana que ve; tot sigui per una bona causa”, va publicar al seu compte de Twitter en acabar les primeres 14 hores de directe. L’aventura d’aquest lleidatà a la plataforma Twitch va començar amb la pandèmia. Ybarz, que ja comptava amb seguidors al seu canal de YouTube, va saber aprofitar el començament del primer estat d’alarma per donar inici a la seua aparició en aquesta plataforma. El seu contingut ha anat variant però, sobretot, ha destacat com a jugador de GTA Online amb els seus personatges Moussa i Kiambo, gràcies als quals va poder entrar al projecte Marbella Vice, del conegut Ibai Llanos, on va compartir moments amb alguns streamers destacats com Auronplay o el Rubius, entre d’altres.

Twitch és una plataforma digital, propietat d’Amazon, que permet realitzar transmissions de vídeo en viu. El contingut més comú són els videojocs, però també hi ha apostes per a la cultura, com el duo musical lleidatà LauzetaFolk, amb 6.500 seguidors.

tracking