SEGRE

PROJECTES ATENCIÓ

Bellpuig impulsa una cooperativa de cures i incorpora una tècnica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’ajuntament de Bellpuig, amb el suport de Ponent Coopera, treballa en la creació d’una cooperativa que pugui oferir serveis d’atenció i de cures a les persones i a les llars d’aquest municipi de l’Urgell. El mes de juny passat es va dur a terme una presentació del projecte a la qual van assistir diferents persones interessades a oferir els seus serveis com a treballadores i també com a usuàries. Durant la presentació es va explicar el funcionament i els passos a seguir per aconseguir amb èxit la creació de la cooperativa.

Així mateix, aquest mes s’ha contractat, a través de Ponent Coopera, una persona a mitja jornada com a tècnica amb l’objectiu de coordinar el projecte. Aquesta professional, M. Lluïsa Puig i Rius, auxiliar clínica a domicili, contactarà amb una setantena de persones interessades a participar en la cooperativa.

La regidora d’Igualtat de Bellpuig, Sandra Oriola, va confiar a poder posar en marxa el projecte ben aviat i va assenyalar que aquest reflecteix “el nostre compromís d’impulsar i acompanyar projectes professionals des d’una perspectiva que va més enllà de la dimensió econòmica”, ja que està pensat en clau de dignificar el treball de cures a partir de l’economia social i solidària. A més, Ponent Coopera ha rebut més demandes d’altres municipis lleidatans interessats, com Algerri, que ja ha iniciat el procés per crear una cooperativa de cures.

tracking