SEGRE

ACTIVITATS SOLIDARITAT

Aspros felicita els seus treballadors

En el primer acte de celebració del seixantè aniversari de la fundació || Va projectar vídeos dels empleats en què expliquen què és per a ells formar part de l'entitat

En l’esdeveniment 12 usuaris de la fundació van pujar a l’escenari al costat de Sergi Grimau i Albert Llovera.

En l’esdeveniment 12 usuaris de la fundació van pujar a l’escenari al costat de Sergi Grimau i Albert Llovera.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Fundació Aspros va reunir ahir prop de 200 persones a l’auditori del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida (UdL) en el primer acte de celebració del seu 60 aniversari. Va ser presentat per l’exjugador de bàsquet Sergi Grimau i va tenir com a fil conductor diversos vídeos que van gravar els mateixos treballadors en què explicaven el que significa per a ells formar part de l’entitat. L’esdeveniment va començar amb una xarrada motivacional del pilot andorrà de ral·lis amb mobilitat reduïda Albert Llovera.

Durant l’acte diversos professionals van presentar alguns projectes en els quals treballa la fundació i que tenen per objectiu principal oferir oportunitats laborals i una millor qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual. L’esdeveniment va finalitzar amb la participació de 12 usuaris que van explicar les 12 raons principals per les quals formar part d’Aspros. La cerimònia va servir com a agraïment a l’equip de professionals de l’entitat pel compromís i motivació demostrats durant els dos últims anys de pandèmia.

De forma paral·lela, l’entitat va preparar una sessió del taller Patis Actius, en el qual els fills dels professionals d’Aspros van poder disfrutar de jocs tradicionals. La Fundació Aspros va nàixer el 1962 com a iniciativa de diverses famílies de persones amb discapacitat intel·lectual a la recerca de recursos i oportunitats per als seus fills. L’entitat compta amb cinc residències d’acollida, cinc centres de dia i tres seccions al CET dedicades a parcs i jardins, a la gestió de magatzems i a la custòdia de documents.

tracking