SEGRE
Ingredients per a dos persones

Ingredients per a dos personesMERCÈ BRESCÓ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Ingredients per a dos persones - Un o dos tomàquets madurs, bacallà esqueixat al punt de sal (quantitat al gust), 80 gr de cigrons petits, seitons al vinagre i herbes aromàtiques

A l’estiu ens agrada menjar coses ràpides i fresques. Aquesta amanida pot ser un àpat de dinar i també és perfecta per a sopar.

Està composta per un llit de tomata amanida amb oli i pebre. Al damunt hi afegim trossos petits de bacallà esqueixat i cigronets. L’última capa la farem amb uns seitons macerats al vinagre. Per finalitzar, un bon raig d’oli d’oliva i herbes aromàtiques com menta, cibulet, alfàbrega i ratlladura de llimona. Com sempre, podem barrejar i utilitzar els ingredients que tinguem a la nevera, per exemple si no teniu bacallà, doncs hi podem posar tiretes de salmó marinat, o lloms d’una bona tonyina… imaginació! Podem utilitzar cigrons cuits i així anirem més ràpid o si teniu temps els podeu coure, però recordeu que els haureu de deixar en remull unes quantes hores. És una bona amanida per picar compartint o com a plat únic, energètica i marinera.

Ingredients per a dos persones

Ingredients per a dos personesMERCÈ BRESCÓ

tracking