SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detinguts a Lleida l'atracador de Rialp i un altre que va assaltar a l'Eix

El primer va ser arrestat de matinada en una pensió del carrer Tallada || El segon va robar 600 euros en un supermercat amenaçant la caixera amb una navalla

Imatge dels diners i l’arma decomissats a l’assaltant de l’Eix.

Imatge dels diners i l’arma decomissats a l’assaltant de l’Eix.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir a la capital del Segrià l’home que va atracar dimecres al migdia una entitat bancària a Rialp, així com un altre individu que va assaltar un supermercat de l’Eix Comercial de Lleida ciutat. Segons van informar ahir fonts policials, el primer arrestat és un home de 39 anys, de nacionalitat uruguaiana i veí de Sort, que va accedir a un banc a Rialp i, després d’amenaçar amb una navalla una clienta, una dona embarassada, va exigir al treballador que li donés els diners, com ja va publicar ahir aquest diari. En el moment de l’atracament també hi havia un home d’avançada edat a l’entitat bancària.

Davant de l’actitud de l’atracador, el treballador li va entregar els diners que tenia a la caixa, uns 100 euros, i l’assaltant va abandonar el lloc. Després de tenir coneixement dels fets, els Mossos de la Divisió d’Investigació Criminal de la regió policial del Pirineu Occidental van desplegar un dispositiu policial per localitzar l’atracador. Una investigació que va concloure de matinada, amb la localització i arrest del fugit quan es trobava allotjat en una pensió del carrer Tallada, al Centre Històric de Lleida.

L’atracador de l’Eix va ser detingut amb la navalla a sobre i els diners robats amagats en un mitjó

Segons la policia catalana, es preveu que el detingut passi a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Lleida durant les pròximes hores.

D’altra banda, agents de la comissaria de Mossos de Lleida van detenir dimecres un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, com a presumpte autor d’un robatori amb intimidació.

Els fets van passar dimarts al migdia en un supermercat de la plaça de la Sal, de l’Eix Comercial. El detingut, que es va tapar parcialment la cara amb una gorra i una bufanda, va accedir a l’establiment, va intimidar amb una navalla la caixera, es va emportar 600 euros i va fugir del lloc.

Poc després, la investigació va permetre el seu arrest, moment en què l’atracador portava a sobre la navalla que havia utilitzat per assaltar el supermercat, així com els diners robats amagats en un mitjó. L’arrestat també espera passar a disposició del jutjat.

tracking