SEGRE

Mor una lleidatana en un accident de trànsit al Marroc

El cos de María Isabel Trilla arriba avui al tanatori de Lleida

És previst que el cos de víctima arribi avui al tanatori de Lleida.

Mor una lleidatana en un accident de trànsit al MarrocÒscar Mirón

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una lleidatana que es trobava de viatge al Marroc va morir el 27 d’octubre passat en un accident de trànsit al nord d’aquest país, en el qual van perdre la vida també tres dones més. El ministeri d’Afers Estrangers va confirmar ahir que el cos de María Isabel Trilla, de 53 anys, havia estat repatriat i és previst que arribi avui mateix al tanatori de Lleida des de l’aeroport de Barcelona.

Trilla es trobava al Marroc en un viatge turisticosolidari i el sinistre va tenir lloc a Nador (una ciutat berber del Rif) després d’una col·lisió frontal entre dos vehicles a l’entrada de la ciutat de Ras al-Mawar, en una carretera costanera. A més, segons va informar ahir 'El Mundo', hi hauria almenys una altra víctima d’origen espanyol, Marina, que es troba en estat d’extrema gravetat a l’hospital amb una lesió al coll i que podria patir greus seqüeles a conseqüència de l’accident. A més, fonts pròximes a la família d’una de les persones mortes asseguren que també hi va haver víctimes mortals de nacionalitat marroquina a conseqüència del xoc.

Trilla estava empadronada a Vilafortuny (Cambrils) i vivia a Lleida. La lleidatana, que tenia quatre fills i diversos néts, viatjava amb freqüència al Marroc per visitar el país i dur a terme treballs de cooperació contra la pobresa. De fet, sembla que ja tenien els bitllets per a una altra visita al país el proper mes de desembre.

Familiars de les víctimes del sinistre van viatjar durant la setmana passada al Marroc per poder fer-ne el reconeixement. Tot sembla apuntar que l’accident va ser conseqüència de l’excés de velocitat dels vehicles i perquè un d’aquests va iniciar un avançament i no va poder tornar al seu carril. El sinistre va tenir lloc el dissabte 27 d’octubre, encara que les famílies no van rebre notícies sobre el fatal desenllaç fins al dimarts dia 30.

tracking