SEGRE

ESTAFA IMMIGRACIÓ

Dos detinguts a Lleida per presumpta estafa de lloguer fraudulent a immigrants

Ja havien estat denunciats per fets similars

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Lleida a una dona de 65 anys i un home de 58 com a presumptes autors d’una estafa en el lloguer fraudulent d’un pis a un immigrant, i ja havien estat denunciats per fets similars en els quals les víctimes eren també estrangeres.

Dimarts un veí de Lleida va denunciar que havia avançat 900 euros per llogar un pis a unes persones que gestionarien una immobiliària, però finalment no li havien cedit el pis i només li havien tornat 400 euros negant-se a entregar la resta, han informat aquest divendres els Mossos d’Esquadra en un comunicat.

Els investigadors van constatar que es tractava de dos persones que ja havien estat denunciades anteriorment per fets similars i que ell home ja havia estat detingut anteriorment.

Segons la policia catalana, aquestes persones publicaven en pàgines web anuncis de lloguer de pisos i les víctimes, sempre persones immigrants, "hi contactaven i quedaven posteriorment perquè els ensenyessin els apartaments que els podien interessar".

Quan els interessats volien formalitzar el lloguer, havien de donar una paga i senyal, a l’espera de l’entrega del pis i posteriorment els mitjancers posaven excuses i mai no arribaven a entregar el pis i no retornaven els diners avançats.

Els detinguts ja tenen altres causes judicialitzades per 13 estafes similars i la quantitat estafada en les diferents denúncies prèvies, des d’agost de l’any passat, segons els Mossos d’Esquadra, seria d’uns 10.500 euros.

tracking