SEGRE

TRÀNSIT ACCIDENTS

Un nen ferit al xocar la moto que portava ebri el seu pare

Una patrulla de la Guàrdia Urbana de Lleida.

Un conductor ebri fuig a peu després de causar un accident a LleidaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un nen de nou anys va resultar ferit lleu diumenge a la nit a l’avinguda Miquel Batllori en una col·lisió entre dos motocicletes. El menor anava amb el seu pare, que va ser denunciat penalment per la Guàrdia Urbana per conduir en estat ebri i amb el carnet retirat.

L’accident es va produir cap a les 21.00 hores quan es va produir una col·lisió entre dos motos. Al lloc van anar-hi diverses patrulles de la Urbana.

Els agents van sospitar que un dels implicats podia trobar-se sota els efectes de l’alcohol, per la qual cosa el van sotmetre al test d’alcoholèmia, que va donar un resultat de 0,95 mg/l. També van comprovar que tenia el carnet suspès per ordre judicial i, a més, anava sense assegurança ni la ITV.

El nen va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic lleu. El conductor imputat va assegurar ahir a aquest diari que el sinistre el va causar l’altre motorista.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va denunciar el cap de setmana passat sis conductors més per delictes contra la seguretat en el trànsit, la majoria per circular ebris. Una conductora va donar 1,0 mg/l després d’una col·lisió entre dos vehicles divendres a la matinada a Rovira Roure. Aquell mateix dia també va ser imputat un home que va donar un resultat de 0,68 mg/l i tenia el carnet retirat per la pèrdua de tots els punts. Una altra dona va ser imputada dissabte a la matinada per quadruplicar la taxa després de xocar contra un cotxe estacionat al Camí de Marimunt.

El progenitor tenia el carnet suspès per ordre judicial i la moto no tenia assegurança ni ITV

Dissabte van denunciar un xòfer que va donar 0,72 mg/l després de cometre diverses infraccions a Baró de Maials. En els quatre casos, una grua es va emportar els vehicles al dipòsit municipal. Un altre conductor va ser sorprès en estat ebri diumenge a la matinada a l’avinguda Blondel. L’infractor, de 23 anys, va donar 0,86 mg/l al test d’alcoholèmia.

Finalment, el dia 1 també van imputar un ciutadà que va ser sorprès al volant malgrat no tenir el carnet. Va ser interceptat a Alcalde Porqueres.

tracking