SEGRE

SOBIRANISMO

Demòcrates demana el cessament d’un càrrec d’Educació pel seu "antiindependentisme"

En considerar que té un "llarg recorregut polític contra el procés" sobiranista.

Demòcrates demana el cessament d’un càrrec d’Educació pel seu

Demòcrates demana el cessament d’un càrrec d’Educació pel seu "antiindependentisme"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Demòcrates de Catalunya ha demanat avui el cessament del nou director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Govern i exdirigent d’Unió, Martí Barberà, en considerar que té un "llarg recorregut polític contra el procés" sobiranista.

Barberà, des d’ahir director general d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa del Departament d’Ensenyament, va ser diputat de CiU al Congrés dels Diputats i líder de la federació de Tarragona de la desapareguda Unió, formació de la qual es van escindir els impulsors de Demòcrates.

"És un error gravíssim incorporar a Martí Barberà en un departament clau per al referèndum com és Ensenyament", ha valorat el dirigent de Demòcrates i diputat en el Parlament Carles Prats, en un comunicat.

Després de destacar l’"acèrrim antiindependentisme" de Barberà, ha manifestat "preocupació perquè algú des de dins, a 60 dies de l’1 d’octubre, vulgui dinamitar el projecte sobiranista situant persones en el Govern que no creïn en el procés d’independència".

Demòcrates va ser fundat per una escissió del sector independentistes d’Unió, quan la ja desapareguda formació va descartar abraçar el secessionisme.

tracking