SEGRE

Un jutge ordena la detenció de dos regidors de la CUP a Reus per l'1-O

Marta Llorens i Oriol Ciurana van ser citats a declarar per un presumpte delicte d’incitació a l’odi amb relació als incidents ocorreguts davant de l’hotel en el qual s’allotjaven membres de la Policia Nacional

Un jutge ordena la detenció de dos regidors de la CUP a Reus per l'1-O

Un jutge ordena la detenció de dos regidors de la CUP a Reus per l'1-OEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutge del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus (Tarragona) ha notificat una ordre de detenció de dos regidors de la CUP d’aquest municipi amb relació a les mobilitzacions del passat 1 d’octubre, segons assegura la formació independentista al seu compte de Twitter. "Ens han notificat l’ordre de detenció de dos dels regidors de la CUPReus arran de les mobilitzacions de l’1-O. Davant de la repressió de l’Estat, nosaltres seguim dempeus, #de peu alegres i combatents! Els carrers seran sempre nostres", assegura la formació independentista.

La CUP de Reus ha informat que esperen "la detenció de Marta Llorens i Oriol Ciurana en qualsevol moment", davant de la qual cosa responen: "som moltes i la solidaritat és la millor eina".

Marta Llorens i Oriol Ciurana van ser citats a declarar pel Jutjat de Reus que investigada un presumpte delicte d’incitació a l’odi amb relació als incidents ocorreguts davant de l’hotel de Reus en el qual s’allotjaven membres de la Policia Nacional desplaçats a Catalunya per participar en el dispositiu relacionat amb el referèndum il·legal de l’1 d’octubre passat. Aquests dos regidors es van negar a acudir el 23 de novembre passat a declarar i Llorens va qualificar "de caça de bruixes" la causa judicial a la porta dels jutjats, en els quals no va entrar.

El jutjat va fer una crida als dos investigats tant a la sala de vistes com a l’oficina judicial, ambdós sense èxit, sempre sent present el seu advocat a la sala de vistes.

tracking