SEGRE

SUCCESSOS VIOLÈNCIA

Mor una jove de disset anys apunyalada a Alcorcón

Els seus pares culpen l’actual nòvia de la seua exparella, també menor || La víctima presentava una ferida a l’abdomen

Imatge del lloc on va ocórrer el crim.

Imatge del lloc on va ocórrer el crim.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove de disset anys va morir ahir a l’hospital després d’haver rebut diumenge a la nit almenys una punyalada a l’abdomen a la localitat d’Alcorcón, segons van informar fonts policials. Els primers indicis apunten que la presumpta assassina és la parella de l’exnòvio de la víctima i que els gelos van ser el detonant del crim.

El pare de la víctima va declarar que la seua filla va rebre durant una temporada amenaces per part de l’actual parella del seu exnòvio.

Segons els pares de la víctima, la jove rebia amenaces per part de la nòvia de la seua exparella

“La meua filla tenia por. Se sentia amenaçada. Vaig intentar parlar amb el pare de la noia, que treballa a la Guàrdia Civil. La meua filla em deia que estava boja”, va assenyalar el pare.

A més, va manifestar que sospita que l’agressora ha estat aquesta noia, ja que la seua filla en el moment dels fets estava parlant amb una de les seues amigues i aquesta li va comentar que va sentir la veu de la jove que l’amenaçava. “Mai pensava que arribés a tant. Dissabte vaig parlar amb la meua filla i em va dir que l’havia deixat d’amenaçar. Jo estava content”, va assenyalar el progenitor.

El succés es va produir a l’interior d’un local d’obra ubicat a la confluència del carrer Desmonte amb el carrer Cuenca. El succés hauria tingut lloc a prop d’on la jove morta vivia amb la seua actual parella.

Una portaveu del 112 va explicar que es van rebre diverses trucades a la centraleta d’emergències sobre les 10 de la nit, en les qual s’indicava que hi havia una dona ferida. La jove havia rebut “un tall molt profund” a la zona de l’abdomen i presentava “evisceració” (tenia les vísceres fora).

Els efectius mèdics van efectuar maniobres de reanimació cardiopulmonar i després de ser estabilitzada la víctima va ser traslladada a l’Hospital Fundación d’Alcorcón, on finalment va morir.

La Policia Nacional s’ha fet càrrec de la investigació per determinar les circumstàncies en les quals s’ha produït l’apunyalament i provar de localitzar l’autor o autors de l’agressió.

tracking