L’Olympique de Lió francès desafiarà al FC Barcelona a la final de la Champions Femenina

Arxiu|Arxivament - Les jugadores de l’Olympique de Lió celebren un gol

REDACCIÓN

L’Olympique de Lió francès serà el rival del FC Barcelona en la final de la Lliga de Campions Femenina del proper 25 de maig del Estadio San Mamés de Bilbao després de guanyar també (1-2) el Paris Saint-Germain en el partit de tornada de les semifinals.

D’aquesta manera, el vuit vegades campió d’Europa es tornarà a topar amb el conjunt blaugrana, que defensa el seu tron, en una final de la màxima competició continental i ho farà com la seua 'bèstia negra' ja que es va imposar en ambdues de forma clara per 4-0 (2019) i 3-1 (2022).

El conjunt lionès arribava al Parc dels Prínceps amb el petit avantatge del 3-2 de l’anada, en un partit en el que va ser 0-2 a baix, i va refredar aviat les esperances del seu rival amb el gol als tres minuts de Selma Bacha.

El PSG va acusar el cop, però va aconseguir recuperar les seues esperances d’accedir a la seua tercera final de Champions amb l’1-1 al tall del descans per mitjà de Tabitha Chawinga, però en la represa l’OL en va continuar tenint bastant ben controlat el xoc i sense passar massa conflictes. Melchie Dumornay, en el 81, va sentenciar el bitllet per a l’onzena final del conjunt francès.