Treballada victòria de l’Actel Lleida (70-62)

Supera el Clavijo en un partit travat, però tira el partit endavant

Treballada victòria de l'Actel Lleida (70-62)

Treballada victòria de l'Actel Lleida (70-62)Lleonard Delshams

L’Actel Lleida ha aconseguit una treballada victòria sobre el Clavijo (70-62), en un partit, que se li ha complicat molt a l’equip de Borja Comenge en totes les fases del partit a excepció del tercer quart.

Després d’un primer quart igualat, que va acabar en empat (16-16), els lleidatans han aconseguit algunes còmodes rendes, fins els 9 punts, encara que un triple de Quintela ha tancat el segon parcial amb un ajustat 41-35.

Ha estat en el tercer quart quan l’Actel Lleida ha fonamentat les bases del triomf i ha arribat a guanyar per 17 punts de diferència a un Clavijo que mai no s’ha donat per mort.

Així, ha entrat en l’últim quart amb un 62-43, però l’Actel Lleida s’ha bloquejat en atac.

Ha hagut de patir fins els últims compassos per acabar emportant-se la victòria, la cinquena de la temporada com a local i la desena en el global, que li permet escapar-se de la zona baixa i mirar de reüll cap als play offs.