Retrobament amb la victòria a Montsó

El Tamarit va trencar la ratxa de partits sense perdre després de sis jornades imbatut.ALBA RIVERA

El Montsó es va retrobar amb la victòria a l’Isidro Calderón després de quatre jornades consecutives sense aconseguir-ho. Els blanc-i-vermells van aconseguir tres punts molt importants davant del Carinyena, penúltim classificat, que permeten als locals ampliar l’avantatge amb els equips de la zona baixa. Els de Mario Vicién van sortir al partit amb la intenció de sentenciar ràpidament, però l’ansietat pel gol i la falta de punteria van impedir que el Montsó s’avancés en el marcador. El Cariñena, per la seua part, va sortir amb un plantejament molt defensiu, aconseguint posar traves a l’atac local. Finalment, es va arribar al descans amb el marcador d’inici (0-0). A la represa, el Montsó va mostrar un joc més calmat però, al seu torn, més dominador, que generava perill constant a l’àrea del Cariñena. El gol no va tardar a arribar i en el minut 66 el marcador ja reflectia l’1-0 per als blanc-i-vermells. A partir d’aquest moment, el Montsó no va deixar d’intentar sentenciar el matx encara que sense sort al rematar les jugades. El Cariñena, per la seua part, va ser incapaç de generar perill a l’àrea blanc-i-vermella.