VOLEIBOL PRIMERA DIVISIÓ NACIONAL

Balàfia pateix per guanyar un partit que dominava 2-0

Un jugador del Balàfia intenta rematar una pilota davant el bloqueig d’un oponent del Manresa.AMADO FORROLLA

El Rodi Balàfia va haver de patir ahir per superar el Vòlei Manresa per un ajustat 3-2, en un partit en el qual va començar dominant per un marcador que reflectia 2-0. Els lleidatans van començar el partit molt sòlids i mostrant-se com un millor conjunt que el rival. D’aquesta manera, els dos primers sets van caure amb claredat del costat del Balàfia (25-21 i 25-18).

No obstant, al tercer set la situació es va capgirar i el Manresa va començar a posar en problemes els lleidatans, que no es trobaven còmodes en recepció i tenien moltes dificultats per atacar. Així, tant el tercer com el quart set van ser per al Manresa, que tornava a igualar el partit.

A l’últim parcial, el Manresa va començar dominant 4-8, però quan pitjor estava, el Balàfia va aconseguir per fi refer-se per sumar el punt definitiu (15-13).