Nacho Vallina i Xavi Galindo al mundial de btt en categoria master de descens

Els lleidatans Xavi Galindo (Benimoto) i Nacho Vallina (Multibike Cicles Top Lleida) van córrer aquest dimecres passat el Campionat del Món Màster de BTT que es disputava a la localitat andorrana de La Massana. Els dos corredors participaven en la modalitat de descens en BTT en categoria màster 35-40 i màster 40-45 respectivament.

Ambdós corredors van completar dos dies bons d’entrenaments en la dificil pista de la World Cup de de l’estació de Vallnord. Dilluns va ser el dia més complicat ja que la pluja va posar a prova a tots els participants, encara que ja a la tarda el circuit es va assecar i va millorar amb el pas dels corredors. Dimarts es va iniciar la competició amb la ronda classificatòria que va donar pas a la gran final de dimecres en la que els lleidatans van aconseguir la 24è posició per a Galindo i la 27è posició per a Vallina en les seues respectives categories.

La prova passarà a disputar-se l’any que ve a Mount-Saint-Anne, una mítica muntanya al Canadà.