Anna Ferrer, del Vila-sana, campiona d'Europa d'hoquei sobre patins amb la selecció espanyola

Anna Ferrer, portera del Vila-sana, s’ha convertit aquesta tarda en la primera integrant de l’equip en guanyar un campionat d’Europa de seleccions, un cop la selecció espanyola ha ratificat la medalla d’or després de jugar-se el minut i quaranta-cinc segons que van quedar pendents de la final amb Portugal el passat 13 d’octubre. El partit va haver de suspendre’s, amb el marcador 2-3 a favor d’Espanya, quan només quedava aquest temps per jugar a causa dels efectes de l’huracà Leslie al pavelló de la localitat portuguesa de Mealhada.

Espanya en tenia prou amb l’empat per proclamar-se campiona i ho ha fet sense problemes. Encara que el partit ha arrencat amb un llançament de Portugal, la selecció espanyola no ha tardat a aconseguir la possessió de la bola. Però quan tot feia presagiar la recerca d’un etern rondo amb què consumir els menys de dos minuts que quedaven, Espanya ha sorprès amb passis ràpids i llargs a la recerca del gol que sentenciés la victòria. La fórmula no ha funcionat a la primera, el que ha possibilitat que Portugal disposés d’una clara oportunitat, que ha desbaratat la portera espanyola amb una excel·lent parada. No obstant això, Espanya no ha canviat el seu guió i ha continuat buscant ràpidament l’atac, estratègia que sí que ha funcionat a falta de trenta segons quan un fulgurant contraatac ha trobat el seu premi en la falta rebuda per Sara Lolo, que ha permés a Anna Casarramona disposar d’un llançament directe que ha suposat el definitiu 2-4.