Triomf del Pobla per aspirar al segon lloc

Un jugador del Verdú intenta mantenir la possessió de la bola davant la presència d’un del Pobla.SEGRE

El Pobla va sumar un valuós triomf davant del Verdú per seguir en la lluita per al segon lloc (3-1). Llebot va avançar el Pobla però Thiare, aprofitant una badada de Sánchez, va donar la sorpresa abans del descans (1-1). Els homes de Mauri van acabar el primer temps frustrats al veure les constants ocasions manifestes de gol desaprofitades. La segona part va seguir el mateix guió, amb domini local però sense encert de cara al gol. Moussa va desviar un xut local per despistar el porter i avançar el Pobla. Plana va sentenciar al minut 89. Tres punts d’or per a un Pobla que amb 54 punts, iguala l’At. Torregrossa, superat només pel goal average.