El Lleida s’estrena a la Lliga amb victòria

Venç per 1-2 en el camp del València Mestalla amb gols de Marc Martínez i Xemi

El Lleida s'estrena a la Lliga amb victòria

El Lleida s'estrena a la Lliga amb victòriaCARLES MIRANDA

El Lleida Esportiu de Molo s’ha estrenat a la Lliga amb una excel·lent victòria en el camp del València Mestalla (1-2), en un partit en el qual els lleidatans han dominat la primera meitat i han sabut patir en la segona, encara que han pogut assegurar els tres punts.

El Lleida ha marcat el 0-1 en el minut 18 de partit, en transformar Marc Martínez un penalti comès sobre Raúl González. Tan sols dos minuts més tard, Xemi ha firmat el 0-2, resultat amb què s’ha arribat al descans.

Tot just començar la segona part, el Valencia Mestalla ha retallat distàncies, amb l’1-2 marcat per Jordi Sánchez. La resposta del Lleida ha estat una ocasió de Liberto, en el minut 55. L’equip valencià ha buscat l’empat fins l’últim minut, però el Lleida s’ha defensat bé. En l’última jugada del partit, una triple ocasió dels locals, han reclamat que la pilota havia creuat la línia de gol en una de les seues rematades, però l’àrbitre no ho ha concedit. El Lleida, per tant, suma tres valuosos punts.