Al Mollerussa li va faltar encert

Un defensa del Mollerussa segueix un jugador del Martinenc en una acció del partit d’ahir.JOAN GÓMEZ

La mala sort va deixar el Mollerussa sense el merescut premi de la victòria en el seu enfrontament davant del Martinenc que va acabar amb empat a un gol.

En la primera jugada del partit va arribar el 0-1 per al Martinenc. Després d’una centrada des del centre del camp, una badada defensiva del Mollerussa va permetre al jugador del Martinenc rematar a plaer batent el meta local i situar el 0-1 al marcador. A partir d’aquí el Mollerussa va prendre el control del matx. Al minut 14 hauria pogut tornar a empatar amb un xut de Soldevila, però el porter visitant va aconseguir aturar la pilota. Tan sols tres minuts més tard el Mollerussa va tornar a generar perill a l’àrea del Martinenc i en aquesta ocasió Soldevila va estar més encertat, al superar el porter rival per sota (1-1). Els locals dominaven per complet el partit mentre que el Martinenc buscava crear perill a través del contraatac.

El Mollerussa hauria pogut ampliar l’avantatge abans del descans, però el pal va impedir que el marcador tornés a moure’s a favor dels locals (1-1).

A la segona meitat, el quadre del Pla va tornar a sortir a totes des de l’inici i al minut 46 Graells va enviar la pilota per sobre de la porteria. El Mollerussa va dominar la situació mentre el Martinenc buscava algun moment de desconnexió en el joc dels del Pla d’Urgell per intentar crear perill. L’última mitja hora de partit es va convertir en el millor moment ofensiu per als homes de Josep Maria Turull. Al minut 75, Graells va tornar a tenir el gol però va enviar la pilota fora i tres minuts després el cuir es va estavellar al pal de la porteria rival. Als minuts 84 i 85 els locals van tornar a tenir el gol, però en aquesta ocasió va ser la defensa visitant la que va refusar la pilota sobre la línia. L’última ocasió del Mollerussa va ser en el temps afegit, quan Soldevila va rematar sol i va enviar la pilota a les mans del porter.

Finalment, el partit va acabar amb repartiment de punts (1-1) malgrat que el Mollerussa va merèixer més. Malgrat tot, l’empat va ser un bon resultat ja que els rivals de la zona baixa van perdre els seus partits.