MOTOR BAIXA ARAGÓ

Esteve acaba tretzè a la general, el seu millor resultat en cotxes

Isidre Esteve, al volant del seu Toyota Hilux Overdrive adaptat.

Isidre Esteve, al volant del seu Toyota Hilux Overdrive adaptat.RALLYZONE

Isidre Esteve va finalitzar ahir al lloc 13 de la general de cotxes a la Baixa Aragó 2021, la qual cosa suposa el millor resultat del pilot d’Oliana en les seues quatre participacions sobre quatre rodes en aquesta competició, millorant el lloc 16 aconseguit el 2018. Esteve, amb Txema Villalobos de copilot, aconsegueix aquest resultat coincidint amb el 30è aniversari de la primera participació en la Baixa, que va guanyar sis vegades amb moto.

Esteve, als comandaments d’un Toyota Hilux Overdive adaptat, havia finalitzat en el desè lloc en la jornada de dissabte, la seua millor classificació parcial. Ahir ho va fer al lloc 15, la qual cosa li donava finalment la posició número 13. El d’Oliana va acabar en la general a 28’21 del guanyador de la prova, el qatarià Nasser al-Attiyah.

La segona posició va ser per al suec Mattias Ekstrom i tercer va ser el saudita Al Rajhi. En motos es va imposar el castellonenc Joan Barreda, que aconsegueix la cinquena victòria a la Baixa en motos, amenaçant les sis d’Esteve. El lleidatà va dir que “ha estat un cap de setmana increïble.

Estic content amb el ritme i les sensacions, la qual cosa ens anima molt de cara al futur. Per primera vegada, m’he sentit molt a gust i competitiu en cada quilòmetre”. La seua pròxima competició és el Ral·li del Marroc, del 8 al 13 d’octubre.